KAS Gigi L'Amoroso

Info:

Kleur: Schimmel

Stokmaat: 1.56m

Geboren: 2013

Afstamming:

Ajman Moniscione x Sheika MAF x Bellman MAF

SCID/CA/LFS vrij

Beschikbaar via:

natuurlijke dekking en diepvries sperma.
"Gigi"

KAS Gigi L'Amoroso is gefokt en in eigendom van: Wenche Roefs en Ad Kuijf van 

Kubination Arabian Stud.

Gigi is een zoon van de welbekende Ajman Moniscione, die op zijn beurt weer een zoon is van de beroemde; WH Justice. WH Justice staat bekend om het doorgeven van extreem type. Je kunt dus wel stellen dat Gigi afstamt van zeer exotische lijnen. Gigi's moederlijn gaat terug naar de legendarische Sanadik el Shaklan.


Ajman Moniscione


WH Justice "the Champion maker"


Sanadik el Shaklan

Gigi is een Arabische hengst met exotisch type. Hij is een flinke hengst, met een goede body, korte rug en sterke achterhand. Zijn beweging is ruim met een goed onwikkelde draf.

Gigi is een zeer showy hengst die zich graag laat zien. Ook heeft hij al goede welverdiende show resultaten op zijn naam staan.

Gigi is in 2016 beloond met een 2e premie.

Zijn karaker is rustig van aard en mentaal in balans. Hij is zeer sociaal/vriendelijk naar andere paarden en dat zien we graag bij hengsten. 


DEKVOORWAARDEN

Dekvoorwaarden + aanmeldformulier

in de bovenstaande link staan de dekvoorwaarden + een aanmeldformulier. 

Dit formulier is vereenvoudigd doordat je in het formulier direct op verzenden kan klikken, zodat wij de aanmelding direct ontvangen.

DEKKING RESERVEREN

Een dekking reserveren is mogelijk.

Gigi is beschikbaar in het dekseizoen van 2019 met speciale dekvoorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

VERWACHTE NAKOMELINGEN 2019